Onze diensten

  •  
  •   Onze diensten

Onze diensten

1. Kennisloket financiering en hulpmaatregelen
Wij adviseren jou over de overheidsondersteuning en over een passende financiering om deze coronacrisis door te komen. Daarbij kijken we niet alleen naar de banken, maar ook naar alle overige financiers en naar het netwerk van informals dat wij als Naoberkrediet hebben.

2. Advies en coaching bij verbetering van businessmodel
Er zijn Achterhoekse sparringpartners, oftewel ‘Naobers’, beschikbaar die jou als ondernemer kunnen ondersteunen bij de uitvoering van jouw plannen. Deze coach is een ervaren ondernemer, zo mogelijk uit jouw branche.

3. Begeleiding van financieringsaanvraag en vinden van (regionale) financiering
Heb je als ondernemer een complexe vraag over de financiering van jouw bedrijf? Of over de financiering van een geaccepteerde order? Dan kun je binnen drie werkdagen een afspraak krijgen met onze projectleider Hans Goorhuis. We inventariseren jouw vraag en scherpen waar nodig de kredietaanvraag aan, zodat deze meer kans maakt bij financiers. Wij geven je advies over de juiste financiers en hun voorwaarden. Jij bepaalt naar wie de aanvraag wordt doorgezet. Samen benaderen we de juiste financiers.

Kosten

Het eerste oriënterende gesprek is kosteloos. Wil je vervolgens verder begeleid worden, dan vragen we een financiële bijdrage. Bij een financieringsaanvraag brengen we eenmalig € 250,- in rekening. Voor een eventueel coachingstraject brengen we je contact met een coach waarvan wij denken dat hij/zij je het best kan helpen. Na een kosteloze en vrijblijvende kennismaking met de mogelijke coach, maak je zelf (financiële) afspraken met de coach over een traject en valt dit traject buiten de werkingssfeer en verantwoordelijkheid van Naoberkrediet. Voor eventuele deelname aan workshops vragen we een financiële bijdrage die we per workshop vaststellen en vooraf communiceren.